Донати. Варіанти пригтування. Чи є альтернатива фритюру?


Цей солодкий десерт відомий нам з вітрин кафе швидкої їжі, а також америконських серіалів. Традиційно донати обжарюють у олії, а тоді посипають чи поливають шоколадом, помадками.

Часто виникає ситуація коли хочеться і донатик з’їсти і менше смаженого спожити. В таких випадках випікайте донати у звичайній духовці за допомогою силіконових форм спеціальної форми.

Або можна зробити трошки густіше тісто і викласти донатики на звичайний пергаментний папір.

Прикрасити виріб можна саморобною чи готовою поливкою, або звичайними різнокольоровими посипками.

Donat deko

Використання силіконових форм зробить цю страву не такою калорійною.

Як варіант форми від італійського виробника компанії DEM. Власне форма для донатиків.

DEM forma donatАбо такі циліндрики, де донатик буде без дірки .

DEM forma porciiВдалих експерементів!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Page not found – Sweet Captcha
Error 404

It look like the page you're looking for doesn't exist, sorry

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.